Școala Gimnazială Internațională Spectrum Iași

Admitere

Start înscrieri clasa a V-a!
An școlar 2023-2024

Referitor la înscrierea elevilor în clasa a V-a, pentru anul școlar 2023-2024, precizăm următoarele:

1. Conform Procedurii de înscriere în clasa a V-a, elevii care au frecventat clasa a IV-a la Școala Gimnazială Internațională Spectrum Iași, la solicitarea părinților până pe data de 4 mai 2023, dar și cu aprobarea Consiliului clasei și a Consiliului de administrație, sunt admiși în clasa a V-a.

2. Se pot înscrie și elevi care nu au frecventat cursurile din școala noastră. Aceștia vor participa la o testare la o dată ce va fi comunicată ulterior.

3. Totodată, vă informăm că școala noastră oferă burse de merit pe baza rezultatelor obținute prin participarea la un concurs  la matematică și limba și literatura română organizat în data de 6 mai 2023. Participarea la acest concurs este opțională.

4. Înscrierile la testarea pentru admiterea în clasa a V-a/ concursul pentru obținerea unei burse sau pentru ambele se fac până pe 4 mai 2023 accesând linkul de mai jos.

Condiții pentru admitere

Pentru grădiniţă, vârsta minimă este de 3 ani pentru grupa mică, 4 ani pentru grupa mijlocie și 5 ani pentru grupa mare. De asemenea, o condiţie importantă pentru copiii mici este să nu poarte scutece şi să ştie să îşi exprime nevoile de bază.

La şcoală, admiterea se face în baza unui interviu şi a rezultatelor obţinute la testele de limba română, matematică şi limba engleză. Pentru elevii de clasa pregătitoare, admiterea constă într-un interviu – test psihopedagogic. Repartizarea elevilor în cadrul formaţiunilor de studiu se va face în urma rezultatelor obținute la teste.
Vă invităm să vizitaţi şcoala noastră, clasele şi laboratoarele, pentru a vă putea edifica asupra ofertei noastre educaţionale.Vă stăm la dispoziţie oricând pentru înscrieri sau pentru a vă oferi alte informații. Va fi plăcerea noastră să răspundem la orice întrebare, așadar vă aşteptăm de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 16.00, pentru a vă prezenta şcoala.

Acte necesare pentru înscrierea la școală/grădiniță:

– adeverință medicală;
– copie certificat de naștere copil;
– copii cărți de identitate părinți;
– formular de înscriere;
– aviz epidemiologic.

Procedura de înscriere

Vă mulțumim pentru alegerea dumneavoastră de a înscrie copilul la Școala Spectrum. Pentru finalizarea procedurii de înscriere a copilului dumneavoastră, vor trebui parcurși următorii pași:

Vizita la școală/grădiniță – este necesar să se facă în prealabil o programare prin telefon (0771 181 514 sau 0232 210 278); pot fi luate toate informațiile necesare printr-o întâlnire cu reprezentanții școlii.

Completarea formularului de înscriere – după efectuarea vizitei, părinții pot completa un formular de înscriere pentru a putea fi luați în evidența locurilor pentru anul școlar dorit.

Completarea dosarului copilului cu actele necesare:
– copie după certificatul de naștere;
– copii după cărțile de identitate ale părinților;
– adeverința medicală de la medicul de familie în care să demonstreze că elevul este apt pentru școlarizare;
– fișa medicală sau copie după carnetul de vaccinări.

Semnarea contractului – la data semnării contractului se va achita taxa de înscriere și prima rată din taxa de școlarizare.

Taxele pentru anul școlar 2023-2024 sunt următoarele:

Gimnaziu

Program normal: 08:00-15:00
Taxe școlare: 3800 euro/an

Școala primară

Program normal: 08:15-14:55
Taxe școlare 3800 euro/an

Grădiniță

Program scurt: 08:00-12:30
Taxe școlare: 2750 euro/an

Program prelungit: 08:00-17:00
Taxe școlare: 3000 euro/an

Important:

Taxă înscriere: 200 euro (elevi noi)

Masa: 950 euro/an

Reduceri!

5% – pentru frate
5% – plată integrală