Școala Gimnazială Internațională Spectrum Iași

Istoric

Lumina – Instituţii de Învăţământ s-a înfiinţat în anul 1994, la Constanţa, la iniţiativa şi sprijinul oamenilor de afaceri turci. Prima şcoală şi-a început activitatea sub denumirea de Liceul Internaţional de Informatică din Constanţa, în acelaşi an.

În 1995, o nouă şcoală a fost inaugurată, Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti, iar din anul 1996, în cadrul aceleiaşi instituţii, funcţionează The International School of Bucharest (ISB), cu învăţământ preşcolar, primar, gimnazial şi liceal. Începând cu anul şcolar 2008-2009, elevii care studiază la ISB s-au mutat în noul campus, acesta fiind cea mai modernă şi dotată instituţie de învăţământ din Balcani. În aceste şcoli studiază elevi de diferite naţionalităţi, veniţi din peste 40 de ţări. Elevii învaţă într-o ambianţă familială, într-o atmosferă de prietenie, fără conflicte de religie, limbă sau rasă.

Începând cu anul 2007, grădiniţa şi școala primară din cadrul Liceelor Internaţionale de Informatică din Bucureşti şi Constanţa au luat denumirea de Grădiniţa Spectrum şi, respectiv, Şcoala Spectrum.

La 30 de ani de la înființare, ne mândrim cu 14 unități de învățământ preuniversitar.