Școala Gimnazială Internațională Spectrum Iași

Gimnaziu

În fiecare familie, problema alegerii celei mai bune școli este una esențială și îndelung dezbătută, deoarece anii de gimnaziu sunt definitorii în formarea personalității micului adolescent. Noi toți ne dorim o lume mai bună și dacă vrem o societate bazată pe valori, atunci e bine să investim în educația copiilor, să le deschidem drumul în viață, iar ei să exploreze mai multe orizonturi pentru a ști să aleagă mai târziu. Ne dorim să oferim contextul educativ care ar putea asigura tot ceea ce are nevoie un elev, care sunt acele valori ale caror identificare, însușire, formare ar putea fi vitale pentru el și care apoi îi vor influența viitorul.

Suntem conviși că Spectrum va asigura dezvoltarea armonioasă a copilului dumneavoastră, oferind pe lângă un învățământ de calitate și o educație spirituală adecvată. Ca școală particulară, ne propunem să respectăm caracteristicile unei bune educații: punem accent pe elevi, urmărim dezvoltarea calităților umane, iar procesul de predare-învățare-evaluare este personalizat, se adaptează particularităților fiecărui copil în parte.

Dotarea materială completează cu succes munca profesorilor, asigurând un standard de înaltă calitate întregului proces educațional. De asemenea, îi oferim copilului dumneavoastră un mediu școlar sigur, civilizat și o colectivitate în care să se dezvolte optim.